+31 (0)70 24 00 956 info@solitt.nl

Ons kantoor: Solitt advocaten

Solitt is in 2016 opgericht door Dian Brouwer. Na 17 jaar in de gespecialiseerde witte-boorden strafrechtadvocatuur, waarvan 10 jaar bij een groot internationaal kantoor, is hij met Nienke Smeets een “strafrechtboutique” begonnen, waarin alle cliënten en zaken kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Dian Brouwer en Nienke Smeets

Legal 500: Brouwer is toonaangevend specialist

Brouwer en Smeets hebben ruime ervaring in het fiscale, financiële, economische en milieu-strafrecht. Brouwer wordt al vele jaren in de internationale advocatengids “Legal 500” vermeld als toonaangevend specialist op dit terrein. Editie 2015 van de Legal 500 vermeldt:

“CMS is instructed by managers, entrepreneurs and corporate clients in high-value fraud and bribery investigations. Practice head Dian Brouwer is ‘a superb criminal defence lawyer’.”

In 2016 meldt de Legal 500:

“Dian Brouwer is noted for his ‘superb legal analysis of complex matters’. He and the team represent CFOs, managers and entrepreneurs in substantial fraud and bribery cases.”

Discreet, strategisch en deskundig

Wij houden niet van publiciteit, want daar wordt de cliënt zelden beter van. Wij opereren discreet, strategisch en deskundig. Wij streven ernaar zaken achter de schermen op te lossen, maar zijn strijdvaardig waar dat nodig is. Dankzij ons internationale netwerk van strafrechtspecialisten zijn wij in staat ook grensoverschrijdende kwesties tot een goed einde te brengen.

blauwe-streep

Contactgegevens

T +31 (0)70 24 00 956
F +31 (0)70 24 00 957

info@solitt.nl

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

download algemene voorwaarden
download klachtenregeling
download privacy statement